0 items - 0.00
  • Your Shopping cart is empty.

Seguretat

Firewall

La majoria d’empreses tenen tota la informació ubicada al seu sistema informàtic. Aquest fet fa que sigui una molt bona font de dades fàcil  d’aconseguir ja sigui pels treballadors, per la competència, per la intrusió de hackers informàtics o de simples virus, que poden generar pèrdues i danys incalculables pel negoci. És per a aquest motiu, que hem de ser conscients de que la seguretat del nostre sistema informàtic és una eina molt valuosa.

Implementem tot tipus de solucions d’antivirus i appliances de seguretat, així com solucions de monitorització de l’ús d’internet, gateways, Vpn, Firewall, etc.

Backup Online

Ara gràcies al Backup Online (còpia online) guarda les còpies de seguretat
de les teves dades més importants, ubicant-les al núvol. Així estaran fora de la teva empresa, tal com ens demana la LOPD.

S’instal·la el software necessari per a realitzar el Backup Online (còpia online) i es crea el grup de còpia, s’identifiquen els arxius que es volen copiar i s’estableix la periodicitat de la còpia.

Un cop instal·lat i programat, només es necessita que l’ordinador estigui connectat a Internet perquè es realitzi de forma automàtica i sense cap intervenció de l’usuari.

Antivirus – Antispam

Cloud Antivirus és una eina antivirus / anti-malware fonamentada en els conceptes del ‘Cloud Computing’
A diferència dels antivirus convencionals, Cloud Antivirus empra peticions en xarxa cap a un servei en el núvol per millorar la fiabilitat de detecció, evitar les alentitzacions del sistema, ja que les tasques que més recursos consumeixen son transferides al núvol.
Les actualitzacions continues del antivirus al núvol, asseguraran la millor protecció davant les últimes amenaces.
Una solució Cloud Antivirus, també li farà oblidar-se de despeses extres, i li permetrà pagar nomes pel que necessiti.

Disposem de solucions per a particulars i empresa i també per a diferents plataformes.